Kvitter i Parken 2019

Kvitter i Parken
Vårt först projekt heter Kvitter i Parken, som är inspirerat från Picnic i parken, Eskilstuna. Under två sommarkvällar bjuder vi in till ett familjeevenemang med underhållning för alla åldrar. Oavsett om det är barnfamiljen eller kompisgänget så är alla välkomna. Underhållning med musik, dans och show. Köp med en picknickkorg i utvalda butiker och kaféer och sätt er bekvämt i parken och njut av underhållningen. Packa med filt och brassestol så ni sitter bekvämt. Med inriktning lokalt kommer ni känna igen flera artister och uppträdanden. Med start Kl 17.00 börjar kvällen med inslag för barnfamiljen och övergår sedan till mer vuxnare publik, dock kan alla njuta av hela kvällen oavsett ålder. Vi hoppas även att närliggande butiker kommer att utöka sina öppettider under dessa kvällar så att stadens utbud ökar. Det är två inplanerade kvällar, den 4 juli samt 1 augusti. Båda med start kl 17.00-20.00kvitter i parken’Ett familjärt event för alla åldrar som bjuder in alla stadens invånare och turister till en kväll i parken med levande kultur i form av musik och uppträdanden. Stadens butiker och caféer kan sälja färdiga picknickkorgar för besökare att ta med sig. Uppträdandena ska vara främst lokala förmågor men även utifrån.’

Vi vill med detta projekt återuppliva folkparken Ugglans park i centrala Strängnäs och öka attraktionen för invånare och företagare att umgås och verka i centrala Strängnäs.
Stort tack till alla våra samarbetspartners som gör detta möjligt.

Här kan ni handla er picknickkorg

Plats: Ugglans Park, Strängnäs
Datum:
4 juli & 1 augusti  2019
Tid: 17.00-20.00
Övrigt: Fritt inträde. Ta gärna med en picknickkorg, filt och brassestol. Var förbered på om det svenska vädret visar sin dåliga sida.

’Vi står för underhållningen, ni står för mat och dryck’


kvitter i parken